RSS

QUIZ1 MAKE ANSWER AND QUESTION

10 Mar

Problem 103: Place – Between and Among
Examples
Incorrect: The choice is between a vanilla, chocolate, and strawberry ice cream cone.

Correct  :  The choice is among a vanilla, chocolate, and strawberry ice cream cone.

Incorrect:  Rick and his wife can usually solve their problems among them.

Correct  :  Rick and his wife can usually solve their problems between them.

  1. Incorrect:  Profits are divided between the stockholders of the corporation.

Correct  :  Profits are divided among the stockholders of the corporation.

1.         Profits are divided between the stockholders of the corporation.

A            B                   C                           D

Answer : B

Correct : Among

 

               2.        Incorrect:  The votes were evenly divided among the Democratic candidate and

the Republican Candidate.

Correct  :  The votes were evenly divided between the Democratic candidate and the   Republican Candidate.

a. Amon

b. between

c. at

d. in

answer : b. Between

  1. Incorrect:  The property was divided equally among his son and daughter.

Correct  :  The property was divided equally between his son and daughter

  1.     The property was divided equally among his son and daughter.

A                        B           C               D

Answer : B . among

Correct : between

Problem 104: Place – In, On and At

Examples

Incorrect:  Cliff can live on Yellowstone National Park because he is 

                             a park ranger.

Correct  :   Cliff can live in Yellowstone National Park because he is a park ranger.

  1. Incorrect:  Is domino’s Pizza in Tenth Street?

Correct  :   Is domino’s Pizza on Tenth Street?

a. at

b. on

c. in front of.

d. beside.

Answer : b

2. Incorrect: The apartments at the Hudson River are more expensive than the ones across the street.
Correct : The apartments on the Hudson River are more expensive than the ones across the street.

The apartments at the Hudson River are more expensive than the ones across the street

A.            B.                                        C.                                                                     D

Answer : A. at
Correct : on

3. Incorrect: We are going to stay overnight on Chicago.
Correct : We are going to stay overnight in Chicago.
a. on
b. at
c. in
d. behind
Answer : c

4. Incorrect: Let’s take our vacation in the coast instead of in the mountains.
Correct : Let’s take our vacation at the coast instead of in the mountains.

Let’s take our vacation in the coast instead of in the mountains.
                                               A          B.            C                              D
Answer : A. in
Correct : at

Problem 105: Time – In, On and At
Examples
Incorrect: I would rather take classes on the afternoon.
Correct : I would rather take classes in the afternoon.

1. Incorrect: Gloria has a part-time job in the night.
Correct : Gloria has a part-time job in the night.
a. on
b. in
c. at
d. beside
Answer : b. in

2. Incorrect: The rainy season begins on July.
Correct : The rainy season begins at July
The rainy season begins on July.
A                                   B.       C    D
Answer : c. on
Correct : at
3. Incorrect: The graduation is in May 20.
Correct : The graduation is on May 20.
a. on
b. in
c. at
d. beside
Answer : a. on
4. Incorrect: We came to the United States on 1997.
Correct : We came to the United States in 1997.
a. on
b. in
c. at
d. beside
Answer : b. in

 
Leave a comment

Posted by on March 10, 2012 in English for IT

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: