RSS

Quiz 2 MAKE ANSWER AND QUESTION

10 Mar

Problem 106: Addition – Besides
Examples
Incorrect: Beside Marge, three couples are invited.

Correct : Besides Marge, three couples are invited.

1. Incorrect: Beside Domino’s, four other pizza places deliver.

Correct : Besides Domino’s, four other pizza places deliver.
Incorrect: Beside Domino’s, four other pizza places deliver
                         A             B                                                   C           D
Answer : Beside
Correct : A. Besides


2. Incorrect: To lead a well-balanced life, you need to have other
interests beside studying.
Correct : To lead a well-balanced life, you need to have other
interests Besides studying.
a. besides
b. beside
c. between
d. behind

Answer . A

3. Incorrect: Beside taxi service, there isn’t any public transportation
in town.
Correct : Besides taxi service, there isn’t any public transportation in town.
a. besides
b. beside
c. between
d. behind

Answer: A. Besides

4. Incorrect: Janice has lots of friends beside her roommate.
Correct : Janice has lots of friends Besides her roommate.
Incorrect: Janice has lots of friends beside her roommate
                                               A          B             C                    D
Answer : beside
Correctl : C. besides

Problem 107: Exception – But and Except
Examples
Incorrect: All of the group exception Barbara went to the lake.
Correct : All of the group but Barbara went to the lake.
or
All of the group except Barbara went to the lake.

1. Incorrect: You can put everything but for those silk blouses in the washer.
Correct : You can put everything but those silk blouses in the washer.
or
You can put everything except hose silk blouses in the washer.
Incorrect: You can put everything but for those silk blouses in the washer
                                                                        A                B                                  C           D
Answer : but
Correct : But, Except

2. Incorrect: Everyone except to Larry wants sugar in the tea.
Correct : Everyone but Larry wants sugar in the tea.
or
Everyone except Larry wants sugar in the tea.
a. besides, besided
b. but, except
c. between, among
d. behind, in front of
Answer : B.

3. Incorrect: No one excepting Kathy knows very much about it.
Correct : No one but Kathy knows very much about it.
or
No one except Kathy knows very much about it.
a. besides, besided
b. between, among
c. behind, in front of
d. but, except
Answer😀.

4. Incorrect: The mail comes at ten o’clock every day not Saturday.
Correct : The mail comes at ten o’clock every day but Saturday.
or
The mail comes at ten o’clock every day except Saturday.
a. besides, besided
b. between, among
c. but, except
d. behind, in front of
Answer : C.

Problem 108: Replacement – Instead of and Instead
Examples
Incorrect: Bob’s father wanted him to be an engineer instead a geologist.
Correct : Bob’s father wanted him to be an engineer instead of a geologist. or
Bob’s father wanted him to be an engineer instead.

1. Incorrect: Could I have rice instead potatoes, please?
Correct : Could I have rice Instead of potatoes , please? or
Could I have rice Instead , please?
Incorrect: Could I have rice instead potatoes, please?
                          A              B              C                 D
Answer : C
Correct: Instead of potatoes , or instead

2. Incorrect: Paula’s problem is that she likes to go to the movies stead of to class.
Correct : Paula’s problem is that she likes to go to the movies Instead of to Class or
Paula’s problem is that she likes to go to the movies Instead.

Incorrect: Paula’s problem is that she likes to go to the movies stead of to class
                                                                           A                    B                               C             D
Answer : C.
Correct : Instead of to Class or Instead

3. Incorrect: We chose Terry instead from Gene as our representative.
Correct : We chose Terry Instead of gene as our representative. or
We chose Terry Instead.

a. Instead of gene or. Instead
b. between, among
c. instead
d. Instead of gene
Answer : A.

4. Incorrect: It is important to eat well at lunchtime in place buying snacks
from vending machines.
Correct : It is important to eat well at lunchtime Instead Of buying snacks
from vending machines. or
It is important to eat well at lunchtime Instead.

a. instead of buying
b. Instead of gene or. Instead
c. instead
d. Instead of buy
Answer : B.
Problem 109: Example – Such as
Examples
Incorrect: By using coupons, you can get a discount on a lot of things, such groceries, toiletries, and household items.
Correct : By using coupons, you can get a discount on a lot of things, such as groceries, toiletries, and household items.

1. Incorrect: Taking care of pets as such dogs and cats can teach children lesson in responsibility.
Correct : Taking care of pets such as dogs and cats can teach children lesson in responsibility.
Incorrect: Taking care of pets as such dogs and cats can teach children lesson in responsibility

                                                                   A.               B.                                C.                                           D

Anwer : A.
Correct : Such as

2. Incorrect: Magazines such Time, Newsweek, and U.S. News and World Report provide the reader with a pictorial report of the week’s events.

Correct : Magazines such as Time, Newsweek, and U.S .News and World Report provide the reader with a pictorial report of the week’s events.

a. Such as
b. As Such
c. such Time
d. Instead
Correct : A.

3. Incorrect: Jobs as fast-food restaurants for such McDonald’s or Taco Bell are often filled by students.
Correct: Jobs as fast-food restaurants for such as McDonald’s or Taco Bell are often filled by students.
Incorrect: Jobs as fast-food restaurants for such McDonald’s or Taco Bell are often filled by students.

                                                                                          A                                   B                                       C                   D
Answer : B. For Such
Correct : Such as

4. Incorrect: A metal detector buzzes not only when firearms are located but also when smaller metal objects as keys and belt buckles are found.
Correct: A metal detector buzzes not only when firearms are located but also when smaller metal objects such as keys and belt buckles are found.

a. As Such
b. such Time
c. Such as
d. as

Answer :C

 
Leave a comment

Posted by on March 10, 2012 in English for IT

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: